Paintballen en Quad rijden in Tholen

Beschermd met een overall en een volledig gezichtsmasker kun je je uitleven op één van de meest spannende locaties van Nederland. De Speelmansplaten is door de jaren heen een specialist geworden in het organiseren van spectaculaire vrijgezellenfeesten. Succes verzekerd!

Locatie: Tholen

Zelf acteren in een soap of detective aan tafel!

Onze Dinerspellen zijn originele én betaalbare invullingen voor een origineel vrijgezellenfeestje. Zoek de moordenaar of elkaars geheimen en geniet van een heerlijk diner of chique High Tea. Er is zelfs al moordspel voor €5 p.p. Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen.

Locatie: Heel Nederland

Bowlen in Goes: altijd geslaagd!

Vier samen met je vrienden je vrijgezellenfeest in het bowling- en partycentrum Goes. Dit bowlingcentrum in Hoogeveen beschikt over 8 wedstrijdbanen en biedt vele arrangementen aan. Deze arrangementen zijn zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten.

Locatie: Goes

Model voor 1 dag door LINK Fotografie

Laat jezelf van je mooiste kant zien tijdens de model voor 1 dag fotoshoot. In een sfeer van Brabantse gezelligheid beginnen we de middag met een glaasje bubbels en lekkere hapjes. Onder begeleiding van onze professionele fotograaf krijg je ruim de tijd om het mooiste uit je zelf naar boven te halen!

Locatie: Breda

Komisch culinair vrijgezellenfeest

Het Food&Fun Culi Spel is een humoristisch dinerspel. Perfect voor een gezellig vrijgezellenfeest. Test je culinaire skills en latent keukentalent. Geniet van heerlijke gerechten en wijnen en steek er nog iets van op ook! Food&Fun is niet alleen voor amateurkoks maar ook erg leuk voor keukendummies!

Locatie: Heel Nederland

Lasergame in Zeeland

Lasergame wordt gespeeld in een donkere ruimte die gevuld wordt met rook- , licht- en geluidseffecten. Door met laserstralen op de tegenstander te schieten kan men punten behalen en de tegenstander uitschakelen.

Locatie: Kamperland

Karten bij Indoor Karting Middelburg

Indoor Karting Middelburg beschikt over een uitdagende kartbaan en 400m² grote horecaruimte, waar jullie in een sfeervolle ambiance kunt genieten van hapjes en drankjes. Voor vrijgezellenfeesten kun je kiezen uit de verschillende groepsarrangementen.

Locatie: Middelburg

Vier jullie vrijgezellenfeest op De Festijn!

Speciaal voor vrijgezellenfeesten organiseert Rederij De Festijn een gezellige rondvaart en/of bootvistocht op de Westerschelde vanuit Breskens. De boot is zowel in de bar als aan dek voorzien met feestelijke muziek, hapjes en drankjes.

Locatie: Breskens

Huur een echte Limousine

Maak van je vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag en laat je groep als echte VIP's vervoeren. New York Taxi beschikt over 2 verschillende modellen Limousines. De Limo wordt verhuurd inclusief chauffeur die u als echt VIP's zal behandelen.

Locatie: Zeeland

Boerengolf bij De Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker Oostkapelle biedt u een sportief arrangement aan in de frisse, Zeeuwse buiten-lucht: boerengolf & pannenkoeken eten! Boerengolf is de snelst groeiende buitensport van Nederland en kan gespeeld worden door jong en oud.

Locatie: Oostkapelle