Gooische vrouwen wie wil dat niet zijn?

Even het hockey meisje uithangen, een naaldhakken race, handtas werpen en de vuile was wedstrijd. De dag wordt afgesloten met een Gooische Vrouwen quiz. Wij toveren jullie om tot Cheryl, Willemijn, Anouk en Claire. Eventueel kunnen we jullie naar het Gooische matras brengen met onze Hummers.

Locatie: Flevoland

Spetterende fotoshoot incl. visagie, hapjes en drankjes!

Zijn jullie een vrijgezellenfeestje aan het organiseren? Verras dan al je vriendinnen met deze glamour fotoshoot. Deze dag zal een beleving zijn en de foto´s een mooie herinnering aan deze dag! Onder het genot van een hapje en een drankje kleden jullie je om in de leukste outfit en begint de fotoshoot.

Locatie: Utrecht

Flavour Visagie: make-up workshops en fotoshoots

Echt een uniek beauty vrijgezellenfeest in Rotterdam! Iedereen leert onder begeleiding van professioneel visagistes hoe zij zich het mooiste kunnen opmaken voor een feestelijke gelegenheid. Naast de workshops zijn er nog meer mogelijkheden en alle i.c.m. met een professionele fotoshoot mogelijk.

Locatie: Zuid-Holland

Superstarz: 'Awake the superstar in you!'

In het centrum van Amsterdam ervaar je de glamour van een professionele fotoshoot. Deze fotoshoot vindt plaats in een grote studio, compleet verzorgd met hapjes en drankjes. Alleen geschikt voor damesgroepen. Ideaal te combineren met kroegentocht in de avond.

Locatie: Amsterdam

Jullie vriendin als Catwomen en Pitbabe

Tijdens het superheldin arrangement gaan jullie aan alle activiteiten deelnemen. Jullie vriendin krijgt bij elke activiteit een ander pakje aan wat te denken van een scootmobiel race in een sexy formule 1 pakje. Abseilen als catwomen en verkleed als Jane (Tarzan) zwaaien aan de touwen of valt ze in de waterbak?

Locatie: Flevoland

Leuke workshops en meer...

Felicity Events organiseert diverse vrijgezellenfeesten zoals: videoclip, film maken, cd opnemen, cardio-striptease, salsadansen, buikdansen, speurtochten en ga zo maar door. Compleet verzorgde arrangementen inclusief drank, hapjes en gemonteerde dvd!

Locatie: Flevoland

Komisch culinair vrijgezellenfeest

Het Food&Fun Culi Spel is een humoristisch dinerspel. Perfect voor een gezellig vrijgezellenfeest. Test je culinaire skills en latent keukentalent. Geniet van heerlijke gerechten en wijnen en steek er nog iets van op ook! Food&Fun is niet alleen voor amateurkoks maar ook erg leuk voor keukendummies!

Locatie: Heel Nederland

Beleef een Fotofeestje!

Grijp nu je kans om met een club vriendinnen gestyled, opgemaakt, gecoached en gefotografeerd te worden in een echte professionele fotostudio! Op deze bijzondere dag staan jullie als echte fotomodellen in de spotlights!

Locatie: Noord-Holland

Zelf acteren in een soap of detective aan tafel!

Onze Dinerspellen zijn originele én betaalbare invullingen voor een origineel vrijgezellenfeestje. Zoek de moordenaar of elkaars geheimen en geniet van een heerlijk diner of chique High Tea. Er is zelfs al moordspel voor €5 p.p. Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen.

Locatie: Heel Nederland

Workshop Buikdansen of Workshop Waarzeggen

Workshop buikdansen met: demonstraties, buikdansles, vertellingen over 1001-nacht, enz, Extra's: Oriental High Tea, slang (boa constrictor), tarotkaartlegging. Workshop Waarzeggen: uitleg over het tarotkaartspel, tarotkaartlegging. Extra : Oriental High Tea.

Locatie: Heel Nederland

Model voor 1 dag door LINK Fotografie

Laat jezelf van je mooiste kant zien tijdens de model voor 1 dag fotoshoot. In een sfeer van Brabantse gezelligheid beginnen we de middag met een glaasje bubbels en lekkere hapjes. Onder begeleiding van onze professionele fotograaf krijg je ruim de tijd om het mooiste uit je zelf naar boven te halen!

Locatie: Noord-Brabant

CD opnemen: een aandenken voor altijd!

Geluidstudio.com biedt u nu de mogelijkheid om op muzikale wijze uw vrijgezellenfeest te vieren. Als echte sterren maakt u hier een CD-single. Met z’n allen een lied opnemen is een leuke activiteit die zorgt voor een hilarische sfeer. Compleet met hapjes en drankjes. Onze activiteit kan nu ook op locatie!

Locatie: Overijssel