Superheld programma voor de vrijgezel

Tijdens het superheld programma gaat de vrijgezel meemaken wat het is om een superheld te zijn. Tijdens verschillende onderdelen in verschillende superheldpakken gaat hij het natuurlijk iets zwaarder krijgen dan de andere deelnemers! Succes en hilariteit verzekerd!

Locatie: Flevoland

Zelf acteren in een soap of detective aan tafel!

Onze Dinerspellen zijn originele én betaalbare invullingen voor een origineel vrijgezellenfeestje. Zoek de moordenaar of elkaars geheimen en geniet van een heerlijk diner of chique High Tea. Er is zelfs al moordspel voor €5 p.p. Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen.

Locatie: Heel Nederland

Paintball – Motoraction De vrijgezellenfeest specialist

4 uur durend programma. Jullie starten eerst met een wedstrijdje op quads, daarna jump je op een mini cross motor. De motor is een automaat dus iedereen rijdt er mee weg. En daarna paintballen met als afsluiting de jacht op de vrijgezel verkleed als Bunny of Piggi: Schieten maar!

Locatie: Flevoland

Komisch culinair vrijgezellenfeest

Het Food&Fun Culi Spel is een humoristisch dinerspel. Perfect voor een gezellig vrijgezellenfeest. Test je culinaire skills en latent keukentalent. Geniet van heerlijke gerechten en wijnen en steek er nog iets van op ook! Food&Fun is niet alleen voor amateurkoks maar ook erg leuk voor keukendummies!

Locatie: Heel Nederland

Leuke workshops en meer...

Felicity Events organiseert diverse vrijgezellenfeesten zoals: videoclip, film maken, cd opnemen, cardio-striptease, salsadansen, buikdansen, speurtochten en ga zo maar door. Compleet verzorgde arrangementen inclusief drank, hapjes en gemonteerde dvd!

Locatie: Hoorn

Smaakvol kookuitje in Flevoland

Een kookuitje betekent dat je met een groep samen komt koken onder deskundige leiding en daarna gezellig dineert. Ideaal voor een vrijgezellenfeest dus! Als u de avond nóg feestelijker wilt maken, kunt u het koken combineren met een workshop djembee-spelen (Afrikaans drummen).

Locatie: Flevoland

Bowlen in Espel: altijd geslaagd!

Vier samen met je vrienden je vrijgezellenfeest in Party Bowlinghouse De Ducdalf. Dit partycentrum in Espel verschillende arrangementen die garant staan voor een onvergetelijke vrijgezellenavond. Naast bowlen zijn er nog diverse andere activiteiten te beleven.

Locatie: Flevoland

Lasergame in Lelystad

Vier samen met je vrienden je vrijgezellenfeest in bowling- en partycentrum De Heeren van Stael. Dit partycentrum in Lelystad beschikt over zowel bowlingbanen als een laserdome. Voor vrijgezellenfeesten kun je kiezen uit meerdere arrangementen die je een onvergetelijke avond bezorgen.

Locatie: Lelystad

Center Parcs De Eemhof

Vier het vrijgezellenfeest op één van schitterende vakantieparken van Center Parcs. Huur een luxe bungalow voor de hele groep en laat je trakteren op alle faciliteiten die Center Parcs je te bieden heeft.

Locatie: Zeewolde

Huur een echte Limousine!

Maak van je vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag en laat je groep als echte VIP's vervoeren. Limo Verhuur Online biedt een ruime keuze uit verschillende modellen Limousines. De Limo wordt verhuurd inclusief chauffeur die u als echt VIP's zal behandelen.

Locatie: Flevoland

Pretpark Walibi World in Flevoland

Op zoek naar een leuke activiteit voor overdag? Vier je vrijgezellenfeest in het waanzinnigste pretpark van Nederland. Beleef de spanning en avontuur van de verschillende top-attracties. Het avontuur kan nu beginnen!

Locatie: Biddinghuizen

Outdoor paintballen in Almere

Beschermd met een overall en een volledig gezichtsmasker kun je je uitleven in op het grootste en veiligste paintball park van Nederland. Paintballen bij Gladiator Sports staat garant voor een onvergetelijke dag vol spanning en avontuur! Succes verzekerd tijdens een vrijgezellenfeest!

Locatie: Almere

CD opnemen: een aandenken voor altijd!

Mediasaloon, een professionele bekroonde opnamestudio in Zeewolde, biedt u nu de mogelijkheid om op muzikale wijze uw vrijgezellenfeest te vieren. Als echte sterren maakt u hier een CD-single. Met z’n allen een lied opnemen is een leuke activiteit die zorgt voor een leuke en vaak hilarische sfeer.

Locatie: Zeewolde