Zelf acteren in een soap of detective aan tafel!

Onze Dinerspellen zijn originele én betaalbare invullingen voor een origineel vrijgezellenfeestje. Zoek de moordenaar of elkaars geheimen en geniet van een heerlijk diner of chique High Tea. Er is zelfs al moordspel voor €5 p.p. Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen.

Locatie: Heel Nederland

Indoor paintballen bij Paintball Troopers in Assen

Beschermd met een overall en een volledig gezichtsmasker kun je je uitleven in één van de meest spannende indoor locaties van Nederland. Paintball Troopers Assen is de meest high-tech baan van Nederland. Succes verzekerd tijdens een vrijgezellenfeest!

Locatie: Assen

Komisch culinair vrijgezellenfeest

Het Food&Fun Culi Spel is een humoristisch dinerspel. Perfect voor een gezellig vrijgezellenfeest. Test je culinaire skills en latent keukentalent. Geniet van heerlijke gerechten en wijnen en steek er nog iets van op ook! Food&Fun is niet alleen voor amateurkoks maar ook erg leuk voor keukendummies!

Locatie: Heel Nederland

Workshop Buikdansen of Workshop Waarzeggen

Workshop buikdansen met: demonstraties, buikdansles, vertellingen over 1001-nacht, enz, Extra's: Oriental High Tea, slang (boa constrictor), tarotkaartlegging. Workshop Waarzeggen: uitleg over het tarotkaartspel, tarotkaartlegging. Extra : Oriental High Tea.

Locatie: Heel Nederland

Smaakvolle kookworkshops in Het Kooklokaal

Bij Het Kooklokaal in Emmen kun je met een groep deelnemen aan één van de smaakvolle kookworkshops. Uiteraard gaat het kokkerellen samen met een flinke portie gezelligheid in een ontspannen sfeer.

Locatie: Emmen

Bowlen in Hoogeveen: altijd geslaagd!

Vier samen met je vrienden je vrijgezellenfeest in het Kiri Bowlingcentrum. Dit bowlingcentrum in Hoogeveen beschikt over moderne Brunswick bowling-banen en biedt meerdere arrangementen aan voor vrijgezellenfeesten.

Locatie: Hoogeveen

Lasergame in Hoogeveen

Naast karten kun je ook lasergamen bij Karting Hoogeveen. Deze lasergame-arena is de grootste van Noord-Nederland. De laserguns zijn radiografisch en computergestuurd, zodat je tijdens het spel zowel je ranking als wie jou geraakt heeft op het display kunt aflezen.

Locatie: Hoogeveen

Karten bij Speedworld

Speedworld Kartcenter beschikt over een van de meest uitdagende banen van Nederland. Voor vrijgezellenfeesten kun je kiezen uit verschillende arrangementen en naast karten kun je ook lasergamen, minibikes en sumo worstelen. Mogelijkheden genoeg bij Speedworld in Emmen!

Locatie: Zuidlaren

Center Parcs De Huttenheugte

Vier het vrijgezellenfeest op één van schitterende vakantieparken van Center Parcs. Huur een luxe bungalow voor de hele groep en laat je trakteren op alle faciliteiten die Center Parcs je te bieden heeft.

Locatie: Dalen

Dinerspel

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? Beleef één van de gezellige dinerspellen. Deze avond bestaat uit eten, drinken en veel hilariteit! Het dinerspel vindt plaats op meerdere locaties in Drenthe.

Locatie: Drenthe

Huur een echte Limousine

Maak van je vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag en laat je groep als echte VIP's vervoeren. Limoservice Drenthe biedt verschillende modellen Limousines en diverse opties. De Limo wordt verhuurd inclusief chauffeur die u als echt VIP's zal behandelen.

Locatie: Drenthe

Leuke activiteiten in Kasteel Schortinghuis

Schortinghuis is een gezellig zalencentrum met diverse middeleeuwse themazalen en een uitgebreid terras gelegen in het centrum van het dorpje Spier. Naast feesten bieden zij ook verschillende activiteiten aan zoals: GPS tochten, klompjesgolf, kruisboogschieten, klootschieten en veel meer.

Locatie: Spier

Heerlijk ontspannen in Beautycenter De Terp

Beauty Center De Terp biedt meerdere arrangementen aan. Deze arrangementen zijn meer dan 'een dag uitje'. Beauty Center De Terp is voor mannen en vrouwen dé plaats om intens te genieten en te ontspannen!

Locatie: Hoogeveen