Opblaasbare outfit vrijgezel

Een te gekke outfit voor een te gek vrijgezellenfeest! Als Sumoworstelaar staat de vrijgezel in het middelpunt van de belangstelling op elk feest!. Niet alleen geweldig voor carnaval of een themafeest, maar uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest!

T-Shirts bedrukken

Bezorg de vrijgezel de dag van zijn leven door origineel gekleed te gaan. Laat t-shirts bedrukken! Bij Shirtcity kun je eenvoudig t-shirts voorzien van een persoonlijke tekst. Makkelijk, goedkoop en snelle levering.

Winkel: Shirtcity

Leuke outfits voor de vrijgezel

De vrijgezel dient de hele dag in de belangstelling te staan tijdens zijn vrijgezellenfeest. Een opvallende outfit is absoluut een must. Bij Carnavalskostuumwinkel heb je een ruime keuze uit leuke outfits voor heren.

Fraaie sherp voor de vrijgezel

Deze sherp is hartstikke leuk om te dragen voor de aanstaande bruid tijdens haar vrijgezellenfeest. De sherp is bedrukt met de tekst: 'Bride to be'. Door de sherp weet iedereen dat jullie vrijgezel haar vrijgezellenavond viert!

Fan van Ajax?

Is de vrijgezel een groot fan van een bepaalde voetbalclub? Kleed de vrijgezel aan met de outfit van de gehate concurrent! Kleed bijvoorbeeld een Ajax fan aan met een Feijenoord outfit. Succes en hilariteit gegarandeerd!

Winkel: Aktie Sport

Opvallende hoeden voor de vrijgezel

Maak de outfit van de vrijgezel compleet met een opvallende hoed. Party Shopper heeft een uitgebreide collectie met leuke hoeden en grappige caps.

Winkel: Party Shopper

Foute pruiken voor de vrijgezel

Deze opvallende pruiken zijn hartstikke leuk om te dragen voor de vrijgezel tijdens het vrijgezellenfeest. Fopshop heeft een groot assortiment met foute en grappige pruiken. Door de opvallende pruik weet iedereen wie de vrijgezel is van de groep!

Winkel: Fopshop

Leuke outfits voor de vrijgezel

De vrijgezel dient de hele dag in de belangstelling te staan tijdens haar vrijgezellenfeest. Een opvallende outfit is absoluut een musthave! Bij Carnavalskostuumwinkel heb je een ruime keuze uit leuke outfits voor vrouwen.

Jumbo stropdas voor de vrijgezel

Deze stropdas is hartstikke leuk om te dragen voor de vrijgezel tijdens het vrijgezellenfeest. De stropdas is voorzien van een grote strik en is bedrukt met de tekst: 'Ik ga trouwen'. Door de stropdas weet iedereen dat jullie vrijgezel zijn vrijgezellenavond viert! Dit zorgt voor nog meer aandacht voor de vrijgezel!

Waterballonnen

Een leuke en vooral onverwachte accessoire tijdens een vrijgezellenfeest zijn waterballonnen. Uitermate geschikt tijdens een warme zomerdag. Zorg voor de nodige actie én verkoeling tijdens het vrijgezellenfeest. Verpakt per 125 stuks.

Winkel: Party Shopper

Sexy outfits voor de vrijgezel

De vrijgezel dient de hele dag in de belangstelling te staan tijdens haar vrijgezellenfeest. Een sexy outfit zorgt ervoor dat de vrijgezel absoluut opvalt! Bij Babes & Bitches heb je een ruime keuze uit sexy outfits voor vrouwen.

Winkel: Babes & Bitches