Geluk voor het bruidspaar

Hoefijzers staan al eeuwenlang bekend als dé brengers van geluk en de beschermers tegen het kwaad. Er is dan ook geen mooier cadeau te bedenken dan een dosis geluk. Een feest om cadeau te geven én te krijgen! Tevens de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap in het hoefijzer te laten graveren.

Winkel: Hoefijzers.nl

Krant van je geboortedag

Op zoek naar een origineel en waardevol cadeau? Geef de bruid en bruidegom een echte krant van hun geboortedag cadeau! Een echte historische krant, goed voor veel uren leesplezier! Geen kopie of herdruk, maar het originele exemplaar.

Geef het bruidspaar een experience cadeau

Met een cadeau van Experience Gifts weet u zeker dat u een origineel en spectaculair cadeau aan het bruidspaar geeft. Wat denkt u bijvoorbeeld van zweefvliegen, slipcursus of een Ferrari rit? Neem een kijkje bij onze originele aanbiedingen voor het perfecte cadeau!

Kans op grote geldprijzen!

Geef het bruidspaar een kans op miljoenen euro's cadeau! Verwen de bruid en bruidegom met een staatslot van de Staatsloterij. Wie houdt niet van een gokje? Nu direct online te bestellen via de website van de Staatsloterij.

Winkel: Staatsloterij

Truttig tegeltje voor aan de muur

Bestel een uniek tegeltje met een leuke en persoonlijke tekst voor het bruidspaar. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een persoonlijk cadeau met jarenlang plezier voor een zeer zacht prijsje!

Maak een schilderij van een foto

Geef het bruidspaar een persoonlijk schilderij cadeau. Canvassite.nl print je mooiste foto op schildersdoek. Een persoonlijk geschenk waar het bruidspaar eeuwig plezier van beleeft. Zeer geschikt als huwelijkscadeau.

Winkel: Canvassite.nl

Bruidspaar voor op de taart

Versier de top van de huwelijkstaart met een plastic bruidspaar. Zo´n bruidspaar mag natuurlijk niet ontbreken op een bruidstaart. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en grootte.

Markeerlint voor het bruidspaar

Zet het bruidspaar midden in de belangstelling met dit markeerlint. Dit markeerlint is uitermate geschikt om het huis van het bruidspaar te versieren. Het lint is voorzien van de tekst: ´Leve het bruidspaar!´. Ook mogelijk om als cadeau te versturen naar het bruidspaar.

Winkel: Party Shopper

Urenlang speelplezier

Op zoek naar cadeau waar het bruidspaar urenlang plezier van heeft? Geef een originele puzzel cadeau. Puzzle Store heeft een groot assortiment puzzels die garant staan voor urenlang speelplezier. Vanaf nu verveelt 't bruidspaar zich nooit meer!

Winkel: Puzzle Store

Geef het bruidspaar een stedentrip cadeau

Op zoek naar een cadeau waar het bruidspaar optiomaal van kan genieten? Geef de bruid en bruidegom een stedentrip cadeau. GaSamen.nl biedt diverse romantische stedentrips aan. Een cadeau voor een wat groter budget, maar altijd een groot succes om te geven én te krijgen!

Winkel: GaSamen.nl

Abonnement op een tijdschrift

Geef het bruidspaar een cadeau waar zij het hele jaar plezier aan beleven. Een abonnement op een tijdschrift cadeau zorgt voor veel leesplezier. Iedere week kan het bruidspaar nagenieten van dit originele cadeau. Dit cadeau staat garant voor urenlang leesplezier!

Winkel: 123 Tijdschrift

Straatnaambord met persoonlijke tekst

Verras het bruidspaar met een bord met hun eigen straatnaam. Het straatnaambord wordt voorzien van uw persoonlijke tekst uitgevoerd in de officiele kleuren en maten en vervaardigd uit hoogwaardig materiaal.

Winkel: Gadgethouse